Τζαλα Κατερινα
Τζάλα Κατερίνα 

Τεχνολόγος εργαστηριακών εξετάσεων

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας. Έχω ειδικευτεί στην διενέργεια εργαστηριακών αναλύσεων όλων των βιολογικών υγρών και εκκριμάτων και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Εργάζομαι στην Μetabolomic Clinic και έχω κατανοήσει πως η εφαρμογή της Μεταβολομικής Ιατρικής στον εκάστοτε ασθενή έχει συγκεκριμένη θεραπευτική προσέγγιση και προσαρμόζεται ανάλογα με το περιστατικό και την κατάσταση.

Από την εμπειρία μου στις εργαστηριακές εξετάσεις ως Τεχνολόγος θεωρώ πως μέσω των συγκεκριμένων Μεταβολομικών αναλύσεων δημιουργείται ένα προσωπικό “προφίλ” στον κάθε ασθενή μέσω του οποίου διακρίνεται η κατάσταση της υγείας του σε κυτταρικό επίπεδο. Αυτό ακριβώς είναι που βοηθάει στην εύρεση της αιτίας ενός προβλήματος υγείας και όχι απλά στην εύρεση ενός συμπτώματος.

Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, η υπέρμετρη και ανεξέλεγκτη  χρήση φαρμάκων έχει οδηγήσει απλώς στη εξάλειψη των συμπτωμάτων των ασθενειών χωρίς να δίνεται βάση στην θεραπεία του ίδου του προβλήματος. Προσωπικά, θεωρώ πως για να επιτευχθεί αυτό πρέπει αρχικά ο άνθρωπος να αποκτήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω σωστής διατροφής, άσκησης και ψυχολογικής ευημερίας.

Η ίδια ως αθλήτρια από μικρή ηλικία, έχω καταφέρει, με την βοήθεια της Μεταβολομικής, να ανεβάσω το επίπεδο των δυνατοτήτων μου, να αποκτήσω έναν ακόμα πιο σωστό τρόπο ζωής και να δω τον οργανισμό μου πιο ενισχυμένο από ποτέ!

Είναι χαρά μου να εργάζομαι με μία αξιόλογη και έμπειρη ομάδα η οποία μου δίνει καθημερινά κίνητρο να γίνομαι καλύτερη στην δουλειά μου έτσι ώστε, όλοι μαζί, να προσφέρουμε ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε μια εποχή που τα νοσήματα ταλανίζουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.

Εχετε αποριες σχετικα με την Μεταβολομικη Μεθοδο Ιατρικης; Επικοινωνείστε μαζί μας